Englezul care lupta pentru nevoiasii din Romania: "Cand am vazut in ce conditii traiesc copiii am zis ca trebuie sa raman aici si sa ajut"

Sursa: Adevarul
Sambata, 29 Iulie 2017, ora 16:23
77 citiri
Brian Douglas este un cetatean englez venit in Romania in urma cu mai bine de 20 de ani, care a ales sa se implice activ in dezvoltarea vietii oamenilor de rand. In tot acest timp, el a ajutat la dezvoltarea mai multor spitale, insa cele mai multe dintre actiunile sale au fost directionate spre copiii din nordul Moldovei, pe care i-a sprijinit si i-a incurajat sa mearga la scoala. Englezul Brian Douglas a venit pentru prima data in Romania la inceputul anului 1994, aducand cu el mai multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.