Esigari in valoare de 35.000 de lei abandonate, dupa ce politistii de frontiera din Vicovu de Sus au tras cinci focuri de arma pentru prinderea contrabandistilor care le transportau. Un ucrainean a fost retinut

Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 14:17
51 citiri
Cinci focuri de arma au fost trase de politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus pentru prinderea unor contrabandisti de tigari, unul dintre acestia fiind retinut.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei de Frontiera Suceava, Ilie Poroch-Seritan, joi, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.
"Astfel, in jurul orei 14.30, lucratorii nostri au observat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.