Femeie din Vatra Dornei, inselata cu 10.000 de lei prin metoda Accidentul. Politistii au urmarit traseul banilor si au stabilit ca suspectii sunt inchisi intr-un penitenciar si aveau un complice in Piatra Neamt

Luni, 15 August 2016, ora 11:11
56 citiri
Politistii suceveni au identificat autorii unei inselatorii prin metoda Accidentul produsa in 13 iunie, cand o femeie de 46 de ani, din Vatra Dornei a fost sunata pe telefonul fix de un barbat care s-a recomandat a fi avocat, acesta spunandu-i ca fiul ei a fost implicat intr-un accident rutier in Anglia si ca are nevoie de suma de 20.000 lei.
Femeia a fost de acord sa puna intr-un plic suma de 10.000 lei, si a inmanat-o unui sofer de taxi din municipiul Vatra Dornei.
In urma investigatiilor s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.