Flash-mob-uri pentru promovarea Bucovinei, precum cel de pe Otopeni, vor fi organizate si in alte orase din tara si strainatate

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 16:51
46 citiri
Artistii Ansamblului Artistic "Ciprian Porumbescu" din Suceava vor organiza flashmob-uri pentru promovarea destinatiei turistice Bucovina in orase importante din tara si strainatate.

Anuntul a fost facut vineri, de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, intr-o conferinta de presa sustinuta in holul Casei Polone, Dom Polski, unde isi desfasoara activitatea acest ansamblu.

Seful administratiei judetene a aratat ca artisti din Ansamblul Artistic "Ciprian Porumbescu" au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.