Flutur, la 10 ani de Hora Bucovinei: Au fost multe lucruri bune, chiar si atunci cand m-au criticat ca am scris Bucovina cu oi pe munte, dar am scris cu litere romanesti si nu chirilice, sa inteleaga si adversarii care tachineaza

Duminica, 13 Mai 2018, ora 20:39
56 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus, duminica, al Bucsoaia, la deschiderea oficiala a celei de-a zecea editii a manifestarii "Hora Bucovinei" ca in acesti ani au fost foarte multe lucruri bune la editiile acestei manifestari, chiar si atunci cand a fost criticat ca a scris cu oi Bucovina pe munte, dar ca a scris cu litere romanesti si nu chirilice, folosite in alfabetul rus, pentru ca si adversarii care tachineaza sa inteleaga.
Flutur a spus ca are o obligatie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.