Flutur la targul Expo Real din Munchen a transmis oamenilor de afaceri germani sa treaca muntii Carpati si sa investeasca in Suceava

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 21:12
134 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a deschis, marti coferinta dedicata Romaniei in cadrul targului Expo Real care se desfasoara in aceasta perioada la Munchen.
Gheorghe Flutur le-a facut o invitatie oamenilor de afaceri prezenti la conferinta, atat cei din Germania cat si din alte tari sa treaca muntii Carpati si sa investeasca in judetul Suceava.
"Primul mesaj pe care l-am avut a fost ca investitorii sa treaca Carpatii pentru ca ii asteptam sa vina si in Bucovina", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.