Flutur: Ministrul Agriculturii a inceput sa puna in aplicare solutii la problemele prezentate de fermierii suceveni, iar mai multi fermieri vor primi subventii

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 14:11
45 citiri
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, considera ca intalnirea ministrului Agriculturii cu fermierii suceveni de la inceputul lunii august are deja roade si ca numarul de fermieri care vor benefica de subventii va creste.

"Se vad deja "roadele" intalnirii fermierilor suceveni cu Ministrul Agriculturii. Mai multi fermieri vor beneficia de subventii la animale", a spus Gheorghe Flutur.
El a spus ca in urma discutiilor avute cu fermieri la Consiliul Judetean Suceava, Ministrul Agriculturii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.