"Foarte putini conducatori auto si-au informat copiii si pasagerii cu privire la obligativitatea portului centurii de siguranta"

Sursa: Crai Nou
Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 12:02
40 citiri
> Actiune de promovare a modificarilor legislative privind siguranta rutiera pe drumurile publice, care intra in vigoare de la 15 februarie a.c.

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 35 din 15.01.2015, Partea I, a fost publicata Hotararea Guvernului nr.11/2015, prin care s-a transpus legislatia comunitara privitoare la normele tehnice de aplicare a dispozitiilor din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, referitoare la utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.