FOTO-VIDEO Mii de persoane la cea de-a zecea editie a Horei Bucovinei in ciuda vremii ploioase. In Anul Centenar au fost prezente si formatii din Basarabia, nordul Bucovinei si Transilvania. Flutur: Va indemn sa va farmati pingelele, ca merita!

Duminica, 13 Mai 2018, ora 17:11
54 citiri
Mii de persoane au participat, duminica, la cea de-a zecea editie a manifestarii Hora Bucovinei in ciuda vremii ploioase.
Participantii la acest eveniment au dansat, au urmarit spectacolul folcloric oferit de autoritatile judetene si au degustat produsele de stana.
Intre participanti, la aceasta manifestare s-au aflat numerosi politicieni, iar daca anul trecut au stat impreuna, liderii PSD, PNL si ALDE, in acest an au stat mai mult in grupurile lor , in jurul cate unei stane, dar au si mers ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.