Furturi din masini, mai ales din cele cu usile neasigurate. Soferii suceveni atentionati de politisti sa-si incuie masinile.

Duminica, 15 Martie 2015, ora 13:27
143 citiri
Politistii rutieri suceveni au desfasurat o campanie de informare a posesorilor de vehicule, promovand recomandari preventive cu privire la furturile din masini si de componente auto, fenomen identificat cu un trend ascendent in ultima perioada.

Sambata, 14 martie, intre orele 08.00 - 12.00, politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au distribuit 200 de pliante cu mesajul "Nu-ti lasa masina la indemana hotilor", in targul auto de la Cumparatura, si au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.