Gavril Mirza revine in conducerea PSD Suceava, la doi ani dupa ce si-a anuntat retragerea din politica. Fostul senator Neculai Bereanu, revocat din BPJ.

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 20:01
131 citiri
Comitetul Executiv Judetean al PSD Suceava a decis, sambata, in cadrul sedintei organizate in orasul Frasin, completarea Biroului Permanent Judetean al partidului cu mai multi membri, intre care si fostul deputat Gavril Mirza, care in octombrie 2015 anunta ca se retrage din politica, iar acum este vicepresedinte al organizatiei judetene.
De mentionat este ca la Conferinta judeteana de alegeri din octombrie 2015, in prezenta lui Liviu Dragnea, fostul deputat Gavril Mirza si-a anuntat retragerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.