Gheorghe Flutur anunta de la Bruxelles: Wizz Air va mentine frecventa zilnica a curselor spre Londra si in iarna 2018-2019. In curand anuntam cursa de Madrid si am ca prioritate cursa Suceava-Bruxelles. Diaspora suceveana din Belgia ne ajuta in discutiile

Joi, 22 Martie 2018, ora 17:16
107 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, aflat la Bruxelles unde va semna includerea Sucevei in reteaua europeana a destinatiilor turistice de excelenta a anuntat ca Wizz Air Wizz Air va mentine frecventa zilnica a curselor spre Londra-Luton si pentru sezonul de iarna 2018-2019.El a spus ca in perioada 28.10.2018 - 30.03.2019, Wizz Air va continua sa opereze zilnic curse regulate cu destinatia Londra-Luton de pe Aeroportul "Stefan cel Mare" Suceava.
Flutur aminteste ca Wizz ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.