Gheorghe Flutur despre principalele proiecte blocate din judet: Lucrarile la soseaua de centura ar urma sa fie reluate in primavara, partia de schi din Rarau ar urma sa fie finantata, iar gazul metan ar urma sa ajunga la Vatra Dornei

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 17:14
57 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat ca in prima luna de la preluarea mandatului de sef al CJ Suceava a avut numeroase actiuni, in special care au ca scop o imbunatatire a activitatii in judet.

Astfel, el a spus ca in primul rand s-a preocupat de eficientizarea aparatului central al Consiliului Judetean Suceava, cu mai putine directii si o mai rapida actiune pe diferitele segmente de activitate.
El a aratat ca a actionat pentru deblocarea unor proiecte, chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.