Gospodaria unei femei din Iaslovat a fost cuprinsa de un incendiu puternic. Cinci copii au ajuns la spital, intoxicati cu monoxid de carbon

Joi, 18 August 2016, ora 11:12
101 citiri
Cinci copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon si o femeie a suferit un atac de panica, dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, un incendiu puternic le-a cuprins locuinta din localitatea suceveana Iaslovat.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect (instalatie electrica imbatranita).

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU "Bucovina" Suceava, plt. adj. Alin Galeata, militarii Garzii de Interventie Solca si ai Detasamentului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.