Harasim: "Cum s-au alocat bani pentru centuri la Suceava si Radauti ar trebui sa se finanteze macar largirea drumurilor nationale intre Suceava si Siret si spre Radauti"

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 18:20
89 citiri
Largirea DN 2 dinspre Suceava spre Siret si DN 2 H dinspre Suceava spre Radauti este obligatorie, sustine prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, care a aratat ca traficul greu creste, circulatia este intensa, iar in cativa ani, aceste drumuri vor fi aproape inoperabile.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a declarat in urma sedintei pe care a avut-o luni cu reprezentanti ai Politiei Rutiere, Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica si ai CNADNR ca s-au analizat oportunitatile in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.