Havrici raspunde acuzelor lui Balan privind slaba performanta a ministrului Agriculturii, Petre Daea: Este ridicol sa ataci cel mai performant ministru al agriculturii

Miercuri, 02 August 2017, ora 17:18
45 citiri
Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici, a raspuns, miercuri, acuzelor aduse de deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, care a acuzat slaba performanta a ministrului Agriculturii, Petre Daea, fapt ce a dus ca fermierii romani sa nu-si poata vinde productia, iar romanii sa cumpere alimente de proasta calitate din import.

"Deputatul PNL Ioan Balan pare sa sufere in ultima vreme de nebagare in seama. Doar asa se poate explica atacul dumnealui la adresa Ministrului Agriculturii Petre Daea.
Daca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.