In anii 2014-2018, DNA a depus la Curtea de Apel Suceava 191 de cereri de supraveghere speciala in cauze vizand magistrati sau in legatura cu acestea. Au fost admise 179 (93,72%)

Sambata, 25 Mai 2019, ora 10:21
45 citiri
Datele care reies din raportul Inspectiei Judiciare ca urmare a controlului ce viza dosarele magistratilor instrumentate de DNA, rezulta ca cerererile de interceptare erau foarte rar respinse, probabil acceptate automat, au declarat mai multi consultanti juridici pentru Mediafax.

In raportul privind "Respectarea principiilor generale care guverneaza activitatea Autoritatii Judecatoresti in cauzele de competenta Directiei Nationale Anticoruptie vizand magistrati sau in legatura cu acestea" se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.