Indragita solista de muzica populara Angelica Flutur isi lanseaza cu mare fast cel de-al treilea album "Pe Obcini in Bucovina"

Sursa: Adevarul
Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 19:43
850 citiri
In spectacolul de lansare a albumului "Pe Obcini in Bucovina", Angelica Flutur are o armata de invitati, tot spectacolul urmand a se desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava. Artisti indragiti din intreaga tara participa duminica 19 noiembrie la spectacolul de lansare de album al Angelicai Flutur. Intre invitatii de seama se numara: Florentina Si Petre Giurgi, Steliana Sima, Mariana Deac, Olguta Berbec si Remus Novac, Lavinia Goste si Marius Zorila, Sorin Gilip, Diana Calinescu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.