Ioan Balan catre ministrul de Interne: Jocul "de-a soarecele si pisica" intre politistii rutieri si soferi nu este productiv. Tolerati impunerea "normelor de amenzi" pentru politistii rutieri si agreati ca politisti in civil sa aplice amenzi?

Joi, 29 Iunie 2017, ora 14:18
33 citiri
Vicepresedintele PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a intrebat-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, care sunt masurile de preventie adoptate de politisti pentru siguranta circulatiei pe drumurile publice si de ce singurele masuri sunt aplicarea de amenzi contraventionale in baza unor "norme de amenzi".
Balan arata ca una dintre cele mai importante deficiente ale politicilor publice din Romania o reprezinta dezinteresul, aproape total, al autoritatilor romane fata de masurile si actiunile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.