ISJ Suceava: 156 de premii si mentiuni obtinute de elevii suceveni la etapele nationale ale concursurilor si olimpiadelor scolare, sase dintre elevi fiind calificati la etapele internationale ale competitiilor

Vineri, 19 Mai 2017, ora 17:17
61 citiri
Inspectorul scolar general al ISJ Suceava, Gheorghe Lazar, a declarat ca elevii suceveni au obtinut, pana in prezent, la etapele nationale ale concursurilor si olimpiadelor scolare 156 de premii si medalii, din care 19 premii I, 17 premii II, 24 premii III, 43 de mentiuni, 17 premii speciale, 3 mentiuni speciale, 3 mentiuni de onoare si 5 mentiuni acordate de ISJ Suceava, precum si 3 medalii de aur, 8 medalii de argint si 14 medalii de bronz.
Lazar a spus ca sase elevi suceveni s-au calificat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.