Iulius Mall Suceava a pregatit surprize pentru toate varstele

   

De joi pana duminica, sucevenii de toate varstele sunt invitati la Iulius Mall pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut. Copiii sunt asteptati la ateliere de creatie, la un incitant eveniment de sah si sa descopere planeta Marte. Cat timp cei mici sunt prinsi in activitatile antrenante, cei mari pot vizita expozitia cu vanzare de produse naturale.
In perioada 7 - 10 noiembrie 2019, la intrarea principala in Iulius Mall Suceava se va desfasura evenimentul Expo Sanatate din Natura. Expozitia cu vanzare reuneste o multitudine de produse pentru cei care vor sa adopte un stil de viata sanatos. Suplimente nutritive, produse alimentare bio si organice, cafea terapeutica, produse apicole, cosmetice bio, uleiuri esentiale organice, echipamente si aparatura pentru sanatate si sport, ionizatoare si filtre de apa, carti spirituale, pandative, pietre semipretioase, terapii complementare - toate acestea pot fi gasite la expozantii din cadrul targului. De asemenea, va fi organizata si o tombola cu premii.

Copiii care sunt pasionati de sah sunt invitati sa-si puna la incercare gandirea strategica, sambata, 9 noiembrie, la parterul mall-ului, in zona magazinelor pentru copii. Incepand cu ora 9.oo, vor urma cinci ore de mutari inspirate, logica si multa concentrare in cadrul unui eveniment organizat de Cercul de Sah de la Palatul Copiilor Suceava, impreuna cu Clubul de Sah Romtelecom Suceava.

Micutii care vor sa imbine strategia cu inventivitatea sunt asteptati la atelierele de creatie, tot sambata, de la ora 14.00 si de la ora 15.00. Prichindeii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, o ghinda din polistiren, pe care o pot pastra ca decoratiune. Atelierele se desfasoara la parterul Iulius Mall, in zona magazinelor pentru copii si sunt sustinute de specialistii de la Creativ & Deco. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se pot face la Centrul Info, in ziua desfasurarii atelierelor.

De asemenea, pana duminica, 10 noiembrie, micii curiosi pot lua parte la circuitul cu "misiuni" spatiale, din cadrul expozitiei First Kids on Mars, care se desfasoara in zona food court. Copiii au ocazia sa se distreze si sa invete despre Univers si planeta Marte cu ajutorul animatorilor, a elementelor de butaforie si a tehnologiei moderne.

Vino si tu la Iulius Mall Suceava sa-ti petreci timpul liber intr-un mod relaxant!
Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 15:29
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Grigore Bocanci si Ioan Puiu ar urma sa preia conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava
Grigore Bocanci este profesor de biologie si educatie tehnologica, avand gradul I, si detine functia ...
Doi adulti si un copil, raniti in urma unui accident rutier la Moara
Doi adulti si un copil au fost raniti, vineri seara, in urma unui accident rutier produs in comuna ...
Ce chartere vor zbura de la Suceava in sezonul cald al anului viitor
Air Bucharest va zbura in fiecare duminica, in intervalul 12.04 - 01.11, catre Hurghada (Egipt). La ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor