La concursul pentru ocuparea functiei de director executiv Dr. Abitei si-a depus dosarul, desi are de luptat cu legislatia "stufoasa"

Sursa: Crai Nou
Marti, 19 Octombrie 2010, ora 21:01
153 citiri
Directorul executiv interimar al Directiei de Sanatate Publica Suceava, dr. Ludovic Abitei, si-a depus dosarul de candidatura pentru ocuparea functiei prin concursul care va incepe pe 25 octombrie, dar a precizat ca timpul de pregatire este foarte scurt, iar legislatia pe care trebuie s-o cunoasca este "foarte stufoasa".

Dr. Abitei a fost numit din nou pe functia de director executiv cu delegatie incepand cu 13 octombrie si tot atunci a fost data limita de inscriere la concurs, astfel ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.