La USV va avea loc un workshop pentru "Dezvoltarea spiritului de echipa si de competitie - Participarea la concursuri studentesti"

Luni, 25 Mai 2015, ora 16:03
56 citiri
La Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava va avea loc marti, 26 mai, de la ora 18.00, in Amfiteatrul Dimitrie Leonida din corpul D, un workshop intitulat "Dezvoltarea spiritului de echipa si de competitie - Participarea la concursuri studentesti".

Potrivit prof.univ.dr. Mihai Dimian, USV in parteneriat cu trei institutii de invatamant superior situate in regiunea de dezvoltare Nord-Est, respectiv Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.