Latifundiarul Pimen ataca legea vanzarii terenurilor la straini: "Curata tradare de tara, dispret total fata de eroii neamului"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Iulie 2016, ora 19:05
32 citiri
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor a condamnat in termeni duri una dintre legile privitoare la trecerea in proprietate privata a unor terenuri din patrimoniul statului roman, in conditiile in care eparhia pe care o conduce administreaza 10.000 de hectare de padure si incearca de 14 ani sa obtina in Bucovina alte 166.000 de hectare de padure. Inalt Preasfintitul Pimen Suceveanul (86 de ani), Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a facut o declaratie controversata duminica, 10 iulie, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.