Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, dupa vot: Am votat pentru un proiect de tara care are trei piloni de baza: respect, educatie si performanta

Sursa: Crai Nou
Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 22:02
34 citiri
Vicepresedintele PMP, viceprimarul Marian Andronache, presedinte al organizatiei judetene PMP Suceava a votat, duminica, pentru un proiect de tara si un presedinte intelectual adevarat.

Marian Andronache a venit la sectia de votare organizata la USV impreuna cu secretarul general al PMP Suceava, Anca Gatlan, si cu consilierul local PMP Constantin Munteanu.

El a spus ca s-a terminat o campanie electorala grea, o campanie atipica, presarate cu evenimente precum motiunea de cenzura, instalarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.