Liderul Pro-Educatia Suceava, Traian Paduret, propune ca directorii de scoli sa fie alesi de consiliile profesorale, iar ministerul sa renunte la actualul concurs unde au aparut firme dispuse sa "fabrice" dosare pentru candidati

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 17:12
89 citiri
Liderul UJS "Pro-Educatia" Suceava, Traian Paduret, a transmis un comunicat in care face o analiza a politizarii sistemului de invatamant si propune solutia ca directorii de scoli sa fie alesi de consiliile profesorale si validati de consiliile de administratie ale scolilor. El considera ca astfel ar falimenta firmele care sunt dispuse sa "fabrice" dosare pentru candidatii la functia de director si care emit si chiar adeverinte de participare la cursuri de management in strainatate.

Va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.