Liderul PRU Suceava: "Visam pavele, eoliene, parcuri zburatoare, dar neglijam siguranta, educatia si sanatatea fizica si mentala"

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 16:36
194 citiri
Presedintele Organizatiei Judetene Suceava a Partidului Romania Unita (PRU), Irina Anda Babau, considera ca in prezent romanii viseaza la infrastructura, la pavele, eoliene, parcuri zburatoare, dar neglileaza siguranta, educatia si sanatatea fizica si mentala.

Babau, care a participat, duminica, la Romexpo Bucuresti, la primul Congres al Partidului Romania Unita (PRU), facand parte din prezidiu, a vorbit despre Bucovina, valorile bucovinene si despre obiectivele organizatiei sucevene a noii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.