Liderul PSD Suceava, Ioan Stan la depunerea listelor de candidati la parlamentare: Suntem reprezentantii PSD, cei chemati intotdeauna sa indreptam ceea ce au stricat altii

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 21:11
197 citiri
PSD Suceava si-a inscris, miercuri, la Biroul Electoral Judetean Suceava listele de candidati pentru alegerile parlamentare din acest an.

La aceasta actiune au fost prezenti zeci de membri de partid, candidatii, dar si primari, consilieri judeteni sau consilieri locali, ca un semnal al sustinerii listei de candidati la alegerile parlamentare.
Presedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, a declarat dupa inregistrarea candidaturilor ca pe liste sunt specialisti din diverse profesii, medici, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.