Mai mult de jumatate din elevii care au contestat notele din lucrari scrise s-au confruntat cu ostilitatea profesorilor, iar 30 la suta dintre elevi au primit absenta ca mijloc de coercitie-Consiliul National al Elevilor

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 08:17
66 citiri
Consiliul National al Elevilor se intreaba, la un an de la aprobarea Statutul Elevului daca acesta este o simpla hartie sau un document respectat mai ales ca rezultatele unui raport indica date ingrijoratoare privind respectarea noilor prevederi.
Astfel, intr-un comunicat de presa, se arata ca in urma cu un an, Consiliul National al Elevilor obtinea una din cele mai mari victorii pentru elevii din Romania: aprobarea actului normativ ce reglementeaza drepturile si indatoririle elevilor.
La un an ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.