Mai multe transporturi nelegale de lemn depistate in zona Falcau de Garda Forestiera Suceava, fiind aplicate amenzi si confiscat materialul lemnos. Controalele vor continua atat ziua cat si noaptea, avertizeaza Garda Forestiera Suceava

Joi, 08 Februarie 2018, ora 16:27
16 citiri
Abateri de la normele legale care trebuie sa previna punerea in circuitul economic al lemnului taiat ilegal au fost depistate in cadrul unei serii de controale pe care le efectueaza Garda Forestiera Suceava, atat impreuna cu delegati din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava cat si independent, fiind verificata atat circulatia materialului lemnos pe drumurile publice cat si modul de desfasurare a activitatii specifice de catre agentii economici si ocoalele silvice.
Potrivit sefului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.