Material lemnos confiscat de politistii din Marginea

   

La data de 09.11.2019, ora 14.50, patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea, desfasurand activitati specifice pe linie de silvicultura, a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Dornesti, o autoutilitara cu remorca, ambele apartinand unei societati comerciale cu sediul in orasul Vicovu de Sus.
S-a constatat ca autoutilitara era condusa de un barbat de 52 ani, din orasul Vicovu de Sus, care a prezentat pentru control documentele personale, cele ale autoutilitarei, precum si avizele de insotire a materialului lemnos transportat.

Existand suspiciuni ca volumul cherestelei inscris in cele doua avize nu corespundea cu volumul de cherestea transportat, ansamblul a fost condus la punctul de descarcare ,,Atelier Impletituri" Marginea, unde personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea incarcaturii de material lemnos.

Astfel, s-a constatat ca in remorca se afla cantitatea totala de 21,91 m.c. cherestea tivita esenta rasinoase, cu un plus de 3,41 mc fata de cantitatea inscrisa in aviz.

Pentru aceste motive, societatea comerciala cu sediul in oras Vicovu de Sus, a fost sanctionata contraventional cu amenda in suma de 3.000 lei, iar cantitatea de 3,41 m.c. cherestea tivita esenta rasinoase, in valoare de 2.179 lei a fost confiscata si predata in custodie Ocolului Silvic Marginea.
Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 12:43
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Un interpret de muzica populara din Bacau, venit la Suceava pentru a face inregistrari, a incercat sa se sinucida in hotelul unde se cazase
Barbatul (73 de ani) a incercat sa se sinucida provocandu-si cu o lama taieturi la incheietura si pe ...
Prima proba de ipocrizie
Alegerile prezidentiale au fost castigate, fara echivoc, de Klaus Werner Iohannis - candidatul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor