Membrii ATID Suceava au desfasurat un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei. Ei au fost indrumati de trei parlamentari suceveni

Vineri, 01 Mai 2015, ora 10:46
114 citiri
Asociatia Tinerilor Istorici si Diplomati (ATID) a desfasurat in zilele de 27-28 aprilie 2015 un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei.

Evenimentul continua proiectul intitulat "Simulare de sesiune parlamentara - Politici universitare pentru integrarea in piata muncii" desfasurat in datele de 13 si 14 decembrie 2014 la Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava.

Membrii ATID au asistat la sedintele Comisiei juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari, unde au beneficiat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.