Ministerul Educatiei lanseaza o strategie prin care sa-i invete pe elevi sa nu aiba "mentalitati conservatoare" si o atitudine care "idealizeaza familia traditionala"

Sambata, 16 Iunie 2018, ora 10:21
108 citiri
MEN propune infiintarea unei retele de educatori parentali care sa-i invete, saptamanal, pe elevi sa nu aiba "mentalitati conservatoare" si atitudine care "idealizeaza familia traditionala". Institutia propune cresterea interesului pentru "o noua cultura familiala" si "respectul pentru diversitate".

Ministerul Educatiei Nationale a lansat, in aceasta saptamana, in dezbatere publica proiectul "Strategia nationala de educatie parentala 2018-2025". Acesta este pus in discutie pana pe 10 iulie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.