Ministrul Transporturilor ii raspunde lui Catalin Nechifor: La soseaua de centura a Sucevei se evalueaza ce lucrari mai sunt de facut urmand sa fie organizata licitatia de executie. Costurile au crescut cu 138 de milioane de lei

Marti, 06 Iunie 2017, ora 17:17
42 citiri
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a raspuns deputatului PSD de Suceava, Catalin Nechifor, privind stadiul lucrarilor la soseaua de centura a municipiului Suceava.

Astfel, in ceea ce priveste costul lucrarilor la soseaua de centura a Sucevei, ministrul arata ca acesta a crescut cu 138 de milioane de lei fata de documentatia initiala.
Potrivit ministrului, initial, indicatorii tehnico - economici ai obiectivului Varianta de ocolire a Municipiului Suceava, au fost aprobati prin H.G. nr. 445/ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.