Mirela Adomnicai (AJOFM): Prima de instalare de 12.500 de lei se acorda doar pentru localitatile din Planul National de Mobilitate. Judetul Suceava are 12 localitati incluse in acest plan

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 17:13
173 citiri
Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicai, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca prima de instalare pentru persoanele care isi gasesc de lucru in alte localitati, la peste 50 de km de cea de domiciliu, de 12.500 de lei se acorda doar pentru cei din localitatile incluse in Planul National de Mobilitate.

Ea a aratat ca Ordonanta de Urgenta 60/2016 care stimuleaza noi masuri active de incurajare a incadrarii are acum norme metodologice.
"Vom promova aceste masuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.