Modernizarea zonei Pietei Centrale se finalizeaza si urmeaza sa fie functional si sistemul de semaforizare, a anuntat Lucian Harsovschi

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 14:40
47 citiri
Viceprimarul Sucevei Lucian Harsovschi a declarat, miercuri, ca modernizarea zonei Pietei Centrale din Suceava s-a incheiat si ca urmeaza sa fie realizate marcajele rutiere si sa devina functional sistemul de semaforizare.

El a explicat ca prin investitia facuta cu fonduri reduse se reuseste solutionarea unei probleme legate de siguranta pietonilor si de trafic rutier.

Harsovschi a mai declarat ca se continua lucrari de asfaltare si reabilitare a zonei din zona Liceului de Arta, Curtea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.