Mungiu: "Mi-ar face placere ca filmele mele sa fie in continuare despre realitatea romaneasca, insa pentru asta trebuie sa schimbam realitatea"

Sambata, 28 Mai 2016, ora 13:20
70 citiri
Ieri, la etajul fostului Cinema Modern, a avut loc conferinta de presa a regizorului Cristian Mungiu, insotit de actorii Lia Bugnar si Vlad Ivanov cu ocazia celor doua zile de proiectii in care salile din oras au fost asaltate de suceveni, pentru a viziona filmul "Bacalaureat". Prezenta lor la Suceava ii onoreaza in egala masura pe suceveni, regizori si actori, la nici cinci zile de la primirea Premiului pentru regie de la Cannes, acestia din urma declarandu-se fericiti sa asiste la evenimente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.