"Ne rugam in primul rand pentru cei care au trecut la Domnul intr-o forma neasteptata, surprinzatoare si violenta, tinerii de la clubul Colectiv din Bucuresti"

Sursa: Crai Nou
Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 06:02
50 citiri
Patriarhul BOR, PF Daniel, a oficiat, sambata, la Manastirea Intrarea in Biserica a Maicii Domnului, Sf. Liturghie cu prilejul Mosilor de toamna, in care a spus ca se roaga in primul rand pentru cei care au murit in tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti.

In cadrul Sfintei Liturghii au fost inaltate rugaciuni pentru cei care au trecut la cele vesnice in urma incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti, dar si pentru insanatosirea celor afectati de aceasta tragedie, aflati in spitale, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.