Nechifor catre ministrul Transporturilor: Politica Tarom privind destinatia Suceava nu mai poate fi acceptata. Deputatul sucevean reclama pretul practicat spre Suceava in comparatie cu Iasi si cere curse regionale spre Timisoara si Constanta

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 21:13
71 citiri
Deputatul PSD de Suceava, Catalin Nechifor, l-a interpelat, luni, pe ministrul Transporturilor, Alexandru Razvan Cuc privind politica Tarom legata de destinatia Suceava, aratand ca aceasta nu mai poate fi acceptata, i-a transmis ca aceasta companie practica preturi mult mai mari pe ruta Bucuresti-Suceava in comparatie cu ruta Bucuresti-Iasi si i-a cerut sa mareasca numarul de frecvente pentru Suceava, dar si curse regionale spre Timisoara si Constanta.
Nechifor explica in interpelare ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.