Nechifor: Ii sugerez presedintelui Flutur sa lase putin haina politica deoparte, sa imbrace chiar si salopeta harniciei si sa operationalizeze proiectul depozitelor ecologice din judet

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 17:18
92 citiri
Deputatul PSD de Suceava Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava, cere presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, sa lase haina politica, sa imbrace salopeta harniciei si sa operationalizeze depozitele ecologice din judet.El in transmite lui Gheorghe Flutur, care spunea recent ca din cauza franei Guvernului PSD lucreaza la 10 la suta din capacitate, ca "erau vremuri cand se lucra chiar si la 40%, asa spun unii, mai ales dupa perioadele de inundatii".
"Tocmai de aceea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.