Nechifor: La licitatiile pentru proiecte de sute de mii de euro ale primariilor sucevene nu se depun oferte din cauza lipsei fortei de munca. E un fenomen ce tinde sa devina sistemic si periculos.

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 17:18
38 citiri
Deputatul PSD de Suceava Catalin Nechifor a avertizat, duminica, intr-o postare pe pagina sa de socializare ca lipsa fortei de munca in judetul Suceava ar putea afecta dezvoltarea localitatilor in conditiile in care la licitatiile pentru proiecte cu sume mici, de sute de mii de euro, lansate de primarii nu se prezinta nimeni."Sa fie rata somajului scazuta un lucru bun, sau nu, pentru Romania?", se intreaba Catalin Nechifor care adauga ca in decembrie anul trecut aceasta a ajuns la 4,6%, fiind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.