Nechifor: "Sunt convins ca acest brand al Colegiului *Stefan cel Mare* va merge mai departe, pentru ca aici producem cu adevarat oameni cu stiinta de carte"

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 10:26
40 citiri
La deschiderea noului an scolar, elevii dornici sa se reintoarca pe bancile scolii, sau sa paseasca intr-un alt ciclu de invatamant, au fost sfatuiti de catre presedintele Consiliului Judetean Suceava, Ioan Catalin Nechifor sa invete si sa poarte cu mandrie numele unitatii de invatamant de care apartin, iar mai tarziu sa devina studenti de prestigiu, atat la universitati din tara, cat si la cele de prestigiu de peste hotare. Nechifor, prezent la deschiderea anului scolar de la Colegiul National ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.