Negura ii raspunde lui Bereanu: Cine conducea CJ Suceava cand Campulung Moldovenesc nu figura in proiectele judetene de dezvoltare?

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 17:45
163 citiri
Primarul liberal al municipiului Campulung Moldovenesc, Mihaita Negura, a raspuns duminica senatorului PSD de Suceava, Neculai Bereanu, care a acuzat administratia PNL de lipsa de dezvoltare a acestui municipiu, atragandu-i atentia senatorului PSD ca in perioada in care PSD a condus Consiliul Judetean Suceava, Campulung Moldovenesc nici macar nu figura in proiectele de dezvoltare.

Intr-un comunicat de presa, primarul Mihaita Negura ii aminteste senatorului ca acest municipiu se afla in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.