Noi uniforme la SJU Suceava. Vasile Rimbu a anuntat revenirea la culoarea alba pentru medici si asistenti medicali: Albul ramane o culoare asociata cu puritatea, seriozitatea si perfectiunea care sunt idealuri catre care tinde Spitalul Judetean Suceava

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 17:10
38 citiri
Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rimbu, a declarat ca personalul medical, medicii si asistentii medicali, vor purta uniforma traditionala a medicilor, halatul alb, folosit de peste o suta de ani in lumea medicala.
Rimbu a explicat ca din punct de vedere al igienei, halatul alb are doua avantaje: petele de sange sau de murdarie sunt usor de observat, iar albul nu ridica probleme in sterilizarea la temperaturi ridicate.
El a spus ca o alta motivatie este legata de stiinta colorimetriei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.