O invatatoare le da lectii de gospodarie autoritatilor: a construit o scoala in curtea casei sale, dupa ce Primaria nu a putut repara, in doi ani, scoala din sat

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Februarie 2015, ora 16:19
70 citiri
O invatatoare dintr-un sat din Suceava a oferit o lectie statului roman care nu a miscat un deget pentru a-i ajuta pe copii din localitate sa beneficieze de o scoala noua. Ionela Pacuraru, din satul Darmoxa, din zona de munte a judetului Suceava, nu a mai asteptat ca Primaria din Brosteni sa repare scoala din localitate, care se transformase intr-un adevarat pericol pentru elevi, astfel ca impreuna cu sotul ei au ridicat o noua scoala chiar in curtea casei sale fara a cere ajutorul nimanui.
Mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.