Padurar batut intr-un service auto

   

Politistii suceveni s-au sesizat din oficiu in cazul unui padurar din Moldovita care a fost batut cu o zi in urma intr-un service auto din localitate, fiind deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente. Purtatorul de cuvant al IPJ, Ionut Epureanu, a spus ca victima, Razvan Cenusa (29 de ani), nu a depus nicio plangere, ci doar a relatat evenimentul unui echipaj de politie cu care s-a intalnit. "Din discutie in discutie, el a spus:Am luat bataie, m-am dus la un service auto, un atelier de reparatii si administratorul, patronul service-ului m-a batut
. L-au audiat, dar nu a precizat motivul pentru care a fost batut. Ulterior, o sa vedem daca-si sustine in continuare acuzatiile, daca scoate certificat medico-legal si are pretentii impotriva agresorului", a spus Epureanu.

Totodata, purtatorul de cuvant al Directiei Silvice Suceava, George Celsia, a declarat ca institutia nu a depus nicio plangere penala in acest caz, pentru ca incidentul nu a avut loc in fondul forestier.

"Asta-i o chestie privata. N-a fost in padure. El s-a dus sa schimbe cauciucurile si ala i-a tras un pumn in nas si cu asta s-a terminat tot conflictul. N-a fost de la lemne, cine stie ce au avut ei. Nu a fost in timpul serviciului, ce sa ne bagam noi intre ei? Daca vrea, sa depuna el plangere. N-am depus noi, deocamdata, nicio plangere"
, a spus Celsia.

Padurarul din Moldovita care a fost agresat fizic apare intr-o investigatie recenta a Recorder, "Pe urmele hotilor de lemn", in care o parte din neregulile prezentate se petreceau in cantonul aflat
i

n grija lui. Potrivit Regiei Nationale a Padurilor, din 2014 si pana in prezent, s-au inregistrat 185 de cazuri de agresiune la adresa personalului silvic, dintre care doi silvicultori si-au pierdut viata iar unii au avut nevoie de spitalizare.

Ecaterina VICOL
Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 14:20
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Cum s-a votat in fiecare localitate din judetul Suceava
Rezultatele finale pentru judetul Suceava ale alegerilor de duminica arata astfel: Klaus Iohannis: ...
Doi tineri au murit intr-un accident la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava
Accidentul a avut loc miercuri seara, la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava. Un grav ...
Grav accident la iesirea din Campulung Moldovenesc. Doi tineri morti, iar alti doi, din care unul minor, in stare grava la spital (FOTO)
UPDATE, ora 00.55: Din pacate, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor