Partidul Verde Suceava considera ca in ultimele 2 decenii romanii au devenit din ce in ce mai bolnavi

   

Va transmitem un comunicat din partea Partidului Verde Suceava:
Partidul Verde filiala judeteana Suceava considera ca in ultimele 2 decenii romanii au devenit din ce in ce mai bolnavi.

Acest lucru reiese din faptul ca anual cresc numarul de internari in spitale, de prezentari la ambulatoarele de specialitate.

Republica Romania avea in 1989, 23 de milioane de locuitori, astazi numarul lor a scazut dramatic ajungand poate la mai putin de 15 milioane de romani (ne referim la cei ramasi acasa). Cu toate ca s-a diminuat considerabil populatia, stiinta in medicina a evoluat, iar spitalele comuniste au ramas pe aceiasi locatie, avand acelasi numar, nu se mai face fata situatiei, semn ca suntem un popor bolnav, imbatranit, iar ceea ce-i mai dureros este ca niciun guvern sau presedinte, nu-si doreste sa combata aceste aspecte.

Din nefericire, la noi, s-a renuntat de mult timp, la preventiei, la combaterea bolilor profesionale, mergand pe inchiderea centrelor comuniste, datatoare de speranta. Viata si sanatatea romanului reprezinta o afacere pentru stat, nu o politica nationala. Pe an ce trece se investeste mai mult in sanatate, dar suntem din ce in ce mai bolnavi, iar moartea culege romani tineri, semn ca suntem pe un drum gresit.

De asemenea hrana romanului nu mai este sanatoasa. Ne hranim copiii cu alimente provenite din tarile care ne vand o democratie falsa si implicit o hrana otravitoare.

Noi, verzii suceveni, speram ca in viitorul apropiat, in domeniul sanatatii, cineva sa ne aduca pe un drum bun pentru a deveni din nou o natiune sanatoasa. Trebuie sa lucram la preventie, la o hrana buna romaneasca, iar atunci vom scoate din meniul zilei, devenita acum traditie, pastila.

Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava
Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 08:09
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Inca o firma din Sucevita a ajuns in raiul pensiunilor falite dupa ce Primaria i-a dat o pomana de 100.000 de euro
SC PERLA SUCEVITEI SRL, fosta DAGIDA EXIM, a intrat in insolventa in octombrie 2013 si este in ...
Reactia managerului Spitalului Judetean Suceava, dupa ce a aflat ca pregatirea in rezidentiat se va defasura descentralizat
Trei spitale judetene din Romania - Bacau, Baia Mare si Suceava - vor putea pregati medici ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor