Patru raniti, intre care o femeie insarcinata si un copil de un an si jumatate, in urma unui accident produs la Galanesti

Luni, 02 Mai 2016, ora 23:21
23 citiri
Patru persoane au fost ranite, luni dupa amiaza, in urma unui accident produs pe raza comunei Galanesti dupa ce doua autoturisme s-au lovit frontal.

Potrivit ISU Suceava accidentul s-a produs in jurul orei 16 pe DN2H, pe raza comunei Galanesti. Doua autoturisme s-au lovit frontal, iar in urma coliziunii patru persoane au fost ranite, cei doi soferi fiind incarcerati.
Militarii Detasamentului de Pompieri Radauti si ai Garzii de Interventie Vicovu de Sus, cu doua autospeciale cu accesorii pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.