Peronul garii unde un politist a fost omorat cu zeci de lovituri de cutit s-a transformat in loc de pelerinaj: "Pacat, pleci si nu stii daca te mai intorci acasa"

Sursa: Adevarul
Vineri, 21 Iulie 2017, ora 21:03
27 citiri
Circa 100 de persoane au mers vineri seara pe peronul Garii Burdujeni pentru a aprinde o lumanare in semn de omagiu pentru agentul sef de politie Sorin Vezeteu. Ioan Besa (23 ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat. Acesta l-a omorat cu 40 de lovituri de cutit pe politistul Sorin Vezeteu, dupa ce si-a pus in gand sa omoare un om al legii. Atacul criminal si violent a durat 54 de secunde, timp in care nimeni din gara nu a putut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.