Piata neagra a lemnului de foc inregistreaza o efervescenta. Cum veti rezolva problema crizei lemnului de foc, in conditiile in care acum se acopera doar 20 la suta din cerere?

Sursa: Crai Nou
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 06:01
52 citiri
Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a interpelat ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, in legatura cu criza lemnului de foc, care a generat o efervescenta pe piata neagra, in conditiile in care necesarul de lemn de foc este acoperit doar in proportie de 20 la suta.

"In pragul intrarii in iarna dintre anii 2017/2018, cea mai mare parte a locuitorilor din mediul rural, care-si incalzesc locuintele preponderent cu lemne de foc, se afla in situatia neplacuta, fie de a nu gasi deloc lemn de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.